Sve za bebe & djecu!

Eljekarna24 je pravo mjesto ako želite napuniti vaše zalihe opreme za bebu. Pored pelena, bočica, duda, hrane i ostalog tu možete pronaći svu potrebnu kozmetiku koja je potrebna djeci za njegu kože i higijenu cijelog tijela. Pronaći ćete mnogo brandova koje su odobrile mame! Trudi, Salvit, Tommee Tippee, Hip, BiodermaMustela, Uriage, Avent, Nan, Novalac i mnogi drugi.

Naravno, mislili smo i na mame! Uz Vas smo od prvog testa za trudnoćuTrudnoća i dojenje dovode do mnogih promjena na Vašem tijelu, uz to predstavlja vrlo stresno razdoblje. Trudnoća je sasvim posebno razdoblje te je posebice kod prvog djeteta povezano s velikim veseljem i uzbuđenjem. Devet mjeseci zvuči kao puno vremena, ali novopečene majke znaju da razdoblje trudnoće proleti puno brže nego što mislite. Stoga, ne dajte se uznemiriti i provedite ovo važno razdoblje što je moguće opuštenije! Nakon poroda provjerite našu ponudu njege strija Eucerina i Elancyla te steznika.

Također, provjerite našu kategoriju "Dječji program" gdje ćete pronaći još mnoštvo proizvoda za uživanje u svakom trenutku s Vašim djetetom!

Mi brinemo o Vašem zdravlju i ljepoti