52,50 kn

Kategorija: AROMATERAPIJA

Zajednički boravak većeg broja ljudi u zatvorenim prostorima u vrijeme prehlada i gripe svakako olakšava i ubrzava širenje infekcija. Jedan od jednostavnih i učinkovitih načina smanjenja mogućnosti širenja zaraze je i odabir eteričnih ulja dokazane antivirusne aktivnosti i njihova difuzija u takvim prostorima.

WINTER VITALITY je pripravak upravo takvog djelovanja. On je mješavina čistih prirodnih eteričnih ulja: eukaliptusa radiate, limuna, niaulija, crne smreke,  ružmarina (cineolnog kemotipa) , lovora, timijana i paprene metvice i idealna  kombinacija za mirisnu animaciju svih zatvorenih prostora u zimskim danima. Pravilna primjena proizvoda doprinosi prevenciji širenja prehlade i drugih virusnih infekcija. Ova mješavina djeluje antagonistički na razne vrste mikroorganizama prisutnih u zatvorenim prostorima našeg svakodnevnog okoliša. Eterična ulja odabranih biljaka podsjećaju na boravak u prirodi i lakoću disanja uz miris smreke, ružmarina, eukaliptusa i drugih biljaka koje svojom svježinom doprinose i dobrom raspoloženju.

NAMJENA: Mješavina eteričnih ulja koja se stavlja u difuzer ili aroma-lampicu.

NAČIN PRIMJENE: Nekoliko kapi mješavine može se umiješati u neutralnu kremu ili biljno ulje i time lagano masirati leđa i gornji dio prsa kod prehlade. Mješavinu je najbolje koristiti u difuzeru ili aroma-lampici (5-8 kapi), ili na predmetu od upijajućeg materijala kao što je glina ili drvo (1-3 kapi), u posudi s vodom na radijatoru (5-8 kapi).

Jednu kap možete kapnuti na maramicu i njezin miris udahnuti radi lakšeg disanja. 1 – 2 kapi možete dodati u toplu vodu za djelotvorniju inhalaciju. 5 – 7 kapi pomiješanih sa žlicom masnog vrhnja ili meda može se dodati u toplu  kupku ili umiješati u neutralnu kremu ili biljno ulje i time lagano masirati leđa i gornji dio prsa kod prehlade.

NAČIN ČUVANJA: Na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i topline.

UPOZORENJE: Čuvati izvan dohvata djece. Ne ostavljati bez nadzora.Ne nanositi izravno na kožu ili sluznicu. Nije za oralnu upotrebu.

Pročitaj više