6,97 € | 52,50 kn

Kategorija: AROMATERAPIJA

Osjećaj praznine, tuge ili tjeskobe može nas preplaviti nakon blagdana ispunjenih toplim emocijama i slavljem. Povratak u stvarnost nakon toga vrlo često učini da „potonemo“. Za nastanak takvog raspoloženja mogu biti dovoljni i kratki zimski dani s premalo sunčevog svjetla. Ova pojava ima svoje fiziološko opravdanje koje se temelji na smanjenju razine serotonina (hormona sreće) u takvim uvjetima i povećanju razine melatonina (hormona koji se brine o ravnoteži dnevnog i noćnoga ritma našeg tijela). U tijelu, zbog nedostatka sunca, ima manje vitamina D koji pomaže u borbi protiv depresije, usporenosti i pospanosti, a zbog svega toga javlja se i pad raspoloženja.

Ovakvo emotivno potonuće nepovoljno utječe na sve segmente našeg života, usporava nas, oduzima energiju i čini manje kreativnim. Stoga, dok čekamo tople sunčeve zrake koje će nas probuditi iz letargije, korisno je potražiti pomoć za brži izlazak iz zimske tame. Mirisi najbrže dopiru do naših emocija pa je stoga za očekivati da će nam upravo oni pomoći za uspješno prevladavanje ovog raspoloženja.

MOODLIFTER je kreiran upravo s ciljem unošenja sunca i vedrine u naše misli i osjećaje i odaljavanje tjeskobe tamnih zimskih dana. Proizvod je mješavina čistih prirodnih eteričnih ulja: bergamota, lavande, slatke naranče, muškatne kadulje, rimske kamilice, tamjanovca, ylang-ylanga, smilja i petitgraina, a potiče radost, dobro raspoloženje i kreativnost. Sastavnice ovih izuzetnih i pomno odabrani eteričnih ulja, odlično se nadopunjuju i ostvaruju djelotvornu mirisnu sinergiju koja svojim opojnim cvjetnim mirisima umiruje i opušta um opterećen svakodnevnom napetosti, uz istodobni „up-lifting“ učinak jedinstvenog bergamota i ostalih ulja.

NAMJENA: Mješavina eteričnih ulja koja se stavlja u difuzer ili aroma-lampicu.

NAPOMENA: Proizvod sadrži sastojke prirodnog porijekla te njegova boja i miris mogu varirati od serije do serije.

NAČIN PRIMJENE: Možete je koristiti u difuzeru i aroma-lampici (5-8 kapi), ili na predmetu od upijajućeg materijala kao što je glina ili drvo (1-3 kapi), u posudi s vodom na radijatoru (5-8 kapi). Jednu kap možete kapnuti na maramicu pokraj jastuka za lakše usnivanje i ljepše snove. Na zapešće ili solarni pleksus (područje između prsa i trbuha) možete staviti 1 kap pripravka pomiješanu s 1-2 kapi biljnog ulja po vašem izboru,  za trenutno opuštanje. Duboko udahnite miris nježnih eteričnih ulja u svim situacijama lošeg raspoloženja i tjeskobe i probudite svoje pozitivne emocije. Nekoliko kapi mješavine možete dodati u biljno ulje za masažu ili pomiješati sa žlicom masnog vrhnja ili meda i dodati u kadu napunjenu vodom za relaksirajuću kupku.Mješavinu možete koristiti i pri izradi vlastite kozmetike i parfema ili kao dodatak gotovim kozmetičkim proizvodima poput krema, losiona, šampona i dr. U tom slučaju potrebno je proizvodu dodati samo 1 -2 kapi ove mješavine i dobro ga promiješati. Pri tome valja paziti da se eterična ulja ne dodaju proizvodima koji se sastoje isključivo od vodene faze, budući da su netopiva u vodi pa mogu doći u izravan kontakt s kožom i tako izazvati nadražaj.

NAČIN ČUVANJA: Na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i topline.

UPOZORENJE: Čuvati izvan dohvata djece. Ne ostavljati bez nadzora. Ne nanositi izravno na kožu ili sluznicu. Nije za oralnu upotrebu. 

PAKIRANJE: 10 ML

Pročitaj više