52,50 kn

Kategorija: AROMATERAPIJA

Znanost je dokazala da su mirisi vrlo blisko povezani s našim emocijama i memorijom te utječu na njih i sve ono što je s njima povezano. Koju emociju će udahnuti miris dotaknuti i na koju sferu života utjecati ovisi o odabiru mirisne kompozicije. Snagu svog djelovanja mirisi pokazuju i u svakodnevnoj borbi sa stresom, neizbježnom posljedicom suvremenog načina života, koji pogubno utječe na život i zdravlje svakog čovjeka. Oni mogu u prostoru koji nas okružuje, izazvati osjećaj ugode i doprinijeti blagom opuštanju, a time i utjecati na smanjenje djelovanja stresa

ANTISTRESS je proizvod kreiran upravo s takvim ciljem. Mješavina čistih prirodnih eteričnih ulja: gorke naranče, lavande, tamjanovca, korijandera  i ylang-ylanga djeluje umirujuće i opuštajuće. Svojim sinergističkim djelovanjem ova će pomno odabrana eterična ulja pomoći u trenucima ljutnje, napetosti, frustracije i stresa.

NAMJENA: Mješavina eteričnih ulja koja se stavlja u difuzer ili aroma-lampicu.

NAPOMENA: Proizvod sadrži sastojke prirodnog porijekla te njegova boja i miris mogu varirati od serije do serije.

NAČIN PRIMJENE: Nekoliko kapi staviti u difuzer ili aroma lampicu. 1 – 2 kapi može se dodati i u kozmetički pripravak namijenjen svakodnevnoj uporabi.  5 – 7 kapi pomiješanih sa žlicom masnog vrhnja ili meda, može se dodati u toplu  kupku ili ulje za masažu. (Može se koristiti u difuzoru i aroma-lampici (5-8 kapi), ili na predmetu od upijajućeg materijala kao što je glina ili drvo (1-3 kapi), u posudi s vodom na radijatoru (5-8 kapi).

Jednu kap možete kapnuti na maramicu pokraj jastuka za lakše usnivanje i mirniji san. Na zapešće ili solarni pleksus (područje između prsa i trbuha) možete staviti 1 kap pripravka pomiješanu s 1-2 kapi biljnog ulja po vašem izboru, za trenutno opuštanje.  Duboko udahnite miris nježnih eteričnih ulja u svim situacijama napetosti i nervoze i umirite svoje emocije. Nekoliko kapi mješavine možete dodati u biljno ulje za masažu ili pomiješati sa žlicom masnog vrhnja ili meda i dodati u kadu napunjenu vodom za relaksirajuću kupku.

Mješavinu možete koristiti i pri izradi vlastite kozmetike i parfema ili kao dodatak gotovim kozmetičkim proizvodima poput krema, losiona, šampona i dr. U tom slučaju potrebno je proizvodu dodati samo 1 -2 kapi ove mješavine i dobro ga promiješati. Pri tome valja paziti da se eterična ulja ne dodaju proizvodima koji se sastoje isključivo od vodene faze, budući da su netopiva u vodi pa mogu doći u izravan kontakt s kožom i tako izazvati nadražaj.Način čuvanja: na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i topline.

NAČIN ČUVANJA: Na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i topline.

UPOZORENJE: Čuvati izvan dohvata djece. Ne ostavljati bez nadzora.Ne nanositi izravno na kožu ili sluznicu. Nije za oralnu upotrebu. Eterična ulja spadaju između ostalog i pod zakon o kemikalijama,te se moraju označavati piktogramima opasnosti.

PAKIRANJE: 10 ML

Pročitaj više