199,63 kn

Kategorija: AROMATERAPIJA

Eterično ulje ruže u sebi sadržava 100% prirodnih sastojaka

Milijuni godina stari fosili dokazali su kako ruža postoji više od 32 milijuna godina. Kroz svoju drevnu povijest bila je poznata kao "kraljica cvijeća" i vrelo inspiracije u nekoliko posve različitih dostignuća kao što su medicina, književnost, poezija, umjetnost i ljubav. Za proizvodnju samo jedne kapi eteričnog ulja ruže potrebno je oko 30 ruža, što objašnjava zašto je njezino ulje jedno od najdragocjenijih i najskupljih eteričnih ulja na svijetu.

NAMJENA:

  • Hidratizira suhi tip kože. Ulje je izvrstan tonik za sve tipove kože.
  • Ulje pomaže u poboljšanju cirkulacije. Pomaže u ublažavanju simptoma mučnine i loše cirkulacije.
  • Relaksirajući miris ruže djeluje blagonaklono na um te reducira emocionalne tegobe povezane s tugom, ljutnjom, ljubomorom i nesrećom. Izvrstan je antidepresiv. Pomaže u postizanju emocionalne ravnoteže.

PRIMJENA: 

  1. Aromaterapijsko korištenje: Za psihičku, fizičku i duhovnu harmoniju te stvaranje tople, senzualne atmosfere: Dodajte 10 kapi eteričnog ulja ruže u keramičku posudu.
  2. Idealno ulje za lice koje uravnotežuje razinu sebuma u koži, tonizira kožu i reducira fine linije na licu: izmasirajte lice s mješavinom 20 kapi eteričnog ulja ruže i 50 ml šipka ili jojobinog ulja. Idealno je za korištenje kao ulje za večernju njegu lica.
  3. Za emocionalnu ravnotežu: kapnite 2 kapi eteričnog ulja ruže na rupčić te ili ulje udahnite izravno iz bočice. Za utjehu u vrijeme tuge ili depresije: kapnite 1 kap eteričnog ulja ruže u jastuk. Za liječenje postporođajne depresije: ​dodajte 10 kapi eteričnog ulja ruže u kupku.
  4. Sigurnosne napomene: Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju da eterično ulje dođe u kontakt s očima, temeljito ih isperite vodom. Ulje nemojte konzumirati bez savjeta liječnika, ljekarnika ili ovlaštenog aromaterapeuta. Ulje nemojte koristiti direktno na kožu prije nego ga razblažite. Testirajte se za alergijske reakcije. Kad god koristite eterično ulje citrusa, izbjegavajte sunce ili solarij sljedećih 12 sati. Tijekom trudnoće ili dojenja, savjetujte se sa svojim liječnikom prije korištenja bilo kojeg eteričnog ulja. Budite oprezni kada ulje koriste djeca mlađa od 12 godina.

PAKIRANJE: 10 ML

Pročitaj više