99,90 kn

Kategorija: AROMATERAPIJA

Apivita Eterično ulje citrusa 10 ml 100% organsko eterično ulje. Citrus je mirisna biljka koja raste pretežito na području Šri Lanke i Indije. Ima višestoljetnu upotrebu u ayurveda indijskoj medicini. Najčešće se koristi kao repelent za insekte.

PRIMJENA:

  • Ljepota 

Može se koristiti za liječenje uši 

Idealno za masnu kožu i kosu

  • Tijelo 

Najpoznatiji i najsnažniji repelent za insekte. Odbija insekte i komarce.

  • Um i duh

Smanjuje psihički umor

KOMBINIRAJTE SA: eukaliptus, geranium, lavanda, bergamot, cedrovina, limun, naranča.

AROMATERAPIJSKO KORIŠTENJE:

Repelent za insekte u zatvorenim prostorijama - dodajte 8 kapi eteričnog ulja citrusa u difuzor zraka ili alternativno dodajte 4 kapi zajedno sa 4 kapi bilo kojeg od sljedećih: geranium, eukaliptus, cedrovina ili lavanda.

  • Repelent za insekte ulje - dodajte 35 kapi eteričnog ulja citrusa u 100 ml bademovog ulja ili alternativno zajedno sa 10 kapi lavande i 10 kapi geranium te nanesite na cijelo tijelo.
  • Repelent za insekte ulje, za djecu - dodajte 10 kapi zajedno sa 8 kapi lavande i 5 kapi eukaliptusa u 100 ml ulja od badema ili kamilice te nanesite na cijelo tijelo.
  • Preventivno ulje za uši - dodajte 15 kapi zajedno sa 5 kapi geranium i 5 kapi lavande u 50 ml ulja od jojobe te nanesite nekoliko kapi na korijene kose.
  • Zaštite odjeću od moljaca - nanesite 10 kapi citrusa ili 5 kapi citrusa zajedno s 5 kapi lavande na pamučnu blazinicu i ostavite ju u ormar ili ladice.

SIGURNOSNE NAPOMENE: Izbjegavajte kontakt s očima. Dobro isperite u slučaju da eterično ulje dođe u kontakt s očima. Nemojte konzumirati bez savjeta liječnika, ljekarnika ili ovlaštenog aromaterapeuta. Nemojte koristiti prije nego razblažite. Testirajte za alergijske reakcije. Kad koristite eterično ulje citrusa, izbjegavajte sunce ili solarij sljedećih 12 sati. Tijekom trudnoće ili dojenja, savjetujte se sa svojim liječnikom prije korištenja bilo kojeg eteričnog ulja. Budite oprezni kad koristite na djeci mlađoj od 12 godina starosti

SASTAV: Ulje citrusa, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral.

PAKIRANJE: 10 ML

Pročitaj više