LIERAC LUMILOGIE DNEVNI I NOCNI KONCENTRAT ZA LICE 2X15 ML

LIERAC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C027075
UPC:
3508240004446
Lumilogie je dnevni i nocni intenzivni tretman koji djeluje na 3 tipa tamnih mrlja odnosno djeluje na tamne mrlje u nastajanju, na vidljive tamne mrlje te na tvdokorne tamne mrlje.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Lumilogie je dnevni i noćni intenzivni tretman koji djeluje na 3 tipa tamnih mrlja odnosno djeluje na tamne mrlje u nastajanju, na vidljive tamne mrlje te na tvdokorne tamne mrlje.

Ovaj proizvod se koristi samostalno kako bi uklonio hiperpigmentacijske mrlje te se sastoji od dva dijela. Lumilogie dvojno pakiranje ima poseban dio s dnevnom i noćnom njegom: dnevni koncentrat fluid je s trenutnim učinkom, smanjuje vidljivost tamnih mrlja, a noćni koncentrat je gel-balzam s trenutnim učinkom zaglađivanja.

NAMJENA: 

Zaglađuje kožu

Ujednačava ton kože

Uklanja i smanjuje vidljivost mrlja na licu

PRIMJENA: Ujutro nanesite dnevni koncentrat na cijelo lice, izbjegavajući područje oko očiju, kao samostalan proizvod ili s vašom svakodnevnom njegom. Ukoliko proizvod stavljate na lice kada ćete se izlagati suncu, obavezno nanesite SPF iz linije Sunissime. Navečer nanesite noćni koncentrat na cijelo lice, izbjegavajući područje oko očiju, kao samostalan proizvod ili s vašom svakodnevnom njegom. 

Jedno dvojno pakiranje (2x15 ml) dovoljno je za mjesec dana intenzivnog tretmana, a učinak je vidljiv već nakon sedam dana.