JADROMEL SLIM FAKTOR CAPS A90

JADROMEL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C034229
UPC:
3859888650404
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

SLIM FAKTOR sadrži sinergiju visoko potentnih prirodnih i zdravih sastojaka koji učinkovito doprinose kontroli tjelesne težine.
Jedini je proizvod takve vrste na tržištu.

Plod crnog papra doprinosi kontroli tjelesne težine.

Sjemenke Guarane doprinose metabolizmu masti i kontroli tjelesne težine te potiskuju osjećaj gladi.

NAČIN PRIMJENE: 1-2 kapsule prije glavnog jela, najbolje 2 puta dnevno. Preporuka je uzimanje puno tekućine, regulirati prehranu i uvesti fizičku aktivnost.

Obrazloženje djelotvornosti:

Zeleni čaj

Zeleni čaj / Camellia  sinensis / je biljna vrsta autohtona u Kini s dugogodišnjom tradicijom u primjeni  za smanjenje tjelesne težine , stimulaciju i bolji rad probavnog sustava i kao sredstvo za detoksikaciju.

Zeleni čaj se preporuča  u mnogim dijetama za mršavljenje. Kontrola tjelesne mase postiže se različitim mehanizmima djelovanja nekoliko njegovih sastavnica. Glavne djelatne tvari zelenog čaja s aktivnom ulogom pri tome imaju katehini, posebno koncentrirani izvor farmakološki aktivnog EGCG  i kofein.

Danas je poznato da prisutni kofein nije, kao što se to ranije mislilo, jedina supstanca koja potiče termogenezu i djeluje pozitivno na smanjenje tjelesne mase. Stimulacija tamnog masnog tkiva, glavnog regulatora termogeneze, povećava se sinergističkim djelovanjem kofeina i katehinskih polifenola i njihovom interakcijom s noradrenalinom. Budući da katehini mogu inhibirati katehol-O-metil-transferazu (enzim koji razgrađuje noradrenalin), a kofein fosfodiesteraze, odgovorne za razgradnju cikličkog adenozinmonofosfata, pretpostavlja se da zeleni čaj inhibitornim djelovanjem tih spojeva na različitim kontrolnim točkama, učinkovito potiče termogenezu, važnu u kontroli tjelesne mase.

Guarana

Guarana ( Paullinia cupana) je tropska biljna iz roda Paullinia, koji  obuhvaća oko 80 biljnih vrsta koje rastu u području južne Amerike, točnije brazilskog bazena. Guarana uspijeva na vlažnim pješčanim tlima. Plod je malen, bobičast, kruškolikog oblika crveno-smeđe boje, a u njegovoj sredini se nalazi crno sjeme, tako da dobiva izgled „oka".

Njezin povoljan učinak kao stimulansa pripisuje se kofeinu koji stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača tjelesne i psihičke sposobnosti, na prirodan način održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage i zadovoljstva.

Južnoamerički Indijanci od zgnječenog sjemena guarane tradicionalno pripremaju napitak koji koriste za popravljanje raspoloženja, podizanje radne sposobnosti, otklanjanje umora i smanjivanje osjećaja gladi.

Ekstrakt sjemenki sadrži aktivnu tvar kofein vezan na tanin ili fenol. Guarana sadrži i druge ksantine, teobromin i teofilin, alkaloide, terpene, tanine, flavonoide, škrob i smole.

Zbog velike koncentracije teobromina, pomaže u borbi protiv stresa, nervoze i umora.

Kako kofein iz Guarane zbog sadržaja masnih tvari koje su također prisutne u biljci nije lako topiv u vodi, on se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije tijekom nekoliko sati (cca. 6 sati) što je ujedno i razlika djelovanja kofeina iz kave i kofeina iz Guarane.

Provedena istraživanja pokazuju da se glavni sastojak ekstrakta sjemena  Guarane, kofein kao i njegovi učinci  u  poticanju  termogeneze, stimulacije središnjeg živčanog sustava i smanjenja osjećaja gladi uspješno primjenjuju  kao prirodni dodatak  različitim pripravcima za mršavljenje.

Crni Papar

Crni papar(Piper nigrum) porijeklom iz južne Indije, intenzivno se uzgaja u tropskim krajevima, a zbog svojeg okusa i ljekovtih svojstava koristi se od antičkog doba kada je bio cijenjen kao i zlato.

Plod crnog papra bogat je alkaloidima, sadrži  eterično uljemasti i flavonoide, a svoj pikantni okus zahvaljuje alkaloidima piperinu i piperetinu.

Poznato je da crni papar stimulira izlučivanje klorovodične kiseline koja je neophodna za probavu hrane, povećava apsorpciju hranjivih sastojaka u crijevu što je važno za održavanje zdravog metabolizma.

Jačajući  bioraspoloživost hranjivih tvari, crni papar potiče metabolizam, stimulira sagorijevanje kalorija, poboljšava termogenzu i time povećava potrošnju energije i u mirovanju.

Istraživanja pokazuju da crni papar djeluje na metabolizam satima nakon konzumacije.

Paprena metvica

Pored kamilice, paprena metvica (Mentha piperita) je najpoznatija i najpopularnija ljekovita biljka i sastavnica je mnogih pripravaka jer ima vrlo blagotvorno djelovanje na cijeli organizam.

Najvažniji sastojak lista paprene metvice je eterično ulje koje se sastoji od mentola, mentona, mentilacetata i mentofurana. Od ostalih biološki važnih tvari nazočni su flavonski glikozidi, gorke tvari, triterpeni i trijeslovine.

Paprena metvica je odavno poznata po tome da smiruje i njeguje cijeli  probavni trakt, potiče lučenje probavnih enzima, umiruje grčeve i nadutost, djeluje diuretski , ublažava simptome PMS-a, ublažava stres i nervozu  tijekom mršavljenja te potiče dobro raspoloženje.

PAKIRANJE: 90 kapsula