DEFENDYL IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 250 ML

MEDIS

(1 recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C024988
UPC:
3831061011691
Defendyl-Imunoglukan P4H® junior dodatak je prehrani u tekućem obliku koji se preporučuje za jačanje imuniteta kod djece. Sadrži prirodni IMG® i vitamin C.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Defendyl-Imunoglukan P4H® junior

Defendyl-Imunoglukan P4H® junior dodatak je prehrani u tekućem obliku koji se preporučuje za jačanje imuniteta kod djece. Sadrži prirodni IMG® i vitamin C.

IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) prirodni je bioaktivni polisaharid izoliran iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus). Njegova sigurnost potvrđena je u brojnim studijama objavljenim u stručnoj literaturi.
Vitamin C doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, radu imunološkog sustava te smanjivanju umora i iscrpljenosti.

Defendyl-Imunoglukan P4H® preporučujemo svima koji se često razbole, brzo se umaraju i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu. Preporučuje se za jačanje otpornosti prije i tijekom sezone prehlada.

Defendyl-Imunoglukan P4H® junior primjeren je i za dijabetičare i vegetarijance. Defendyl-Imunoglukan P4H® junior ne sadrži gluten.
Defendyl-Imunoglukan P4H® junior namijenjen je djeci i odraslima kojima više odgovara dodatak prehrani u tekućem obliku.

Primjena:

  • Za podršku rada imunološkog sustava uzima se po 1 ml tekućine/5 kg tjelesne mase jedanput na dan tijekom 2 do 3 mjeseca.
  • Kod povećanih potreba barem prva tri dana doza se može udvostručiti (2 ml tekućine/5 kg tjelesne mase) jedanput na dan, a onda se nastavlja dozom od 1 ml tekućine/5 kg tjelesne mase dok se ne potroši čitava bočica.
  • Defendyl-Imunoglukan P4H® može se neprekidno uzimati do šest mjeseci.
  • Tekućina se uzima na prazan želudac ujutro pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja. Prije upotrebe bočicu dobro protresite.

Upozorenje: 

Defendyl-Imunoglukan P4H® junior ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Defendyl-Imunoglukan P4H® junior samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Pakiranje: 250ml

1 recenzija Sakrij recenzije Prikaži recenzije

  • 5
    Izvrstan sirup!

    Objavio Marijana 17.04.2024

    Sirup koristim već par godina u proljeće i jesen za dizanje imuniteta. Za starije dijete uzimam Defendyl tablete. Prezadovoljni smo, i Idalje ćemo nastaviti koristiti. :)