70,97 kn

Kategorija: Dječja hrana

NAN 3 OPTIPRO – prijelazna mliječna hrana za stariju dojenčad od 10. mjeseca nadalje, može se koristiti i do 3. godine ukoliko to želite. Proizvod visoke kvalitete i odličnog okusa koji se brzo prihvaća. Kod male djece preporučamo hranjenje šalicom umjesto bočice. Koristi se kao tekući dio u vrijeme i nakon perioda dohrane i treba biti sastavni dio raznolike prehrane.

Sadrži vitamine, minerale, ali i esencijalne masne kiseline koje je potrebno svakodnevno unositi u organizam. Dodane su i posebne dugolančane masne kiseline koje se nalaze i u majčinom mlijeku - omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj djeteta. Također sadrži kulturu Bifidobacterium lactis koja je slična bifidobakteriji nađenoj u probavnom traktu dojene djece.

NAN 3 OPTIPRO se može koristiti kao samostalni mliječni obrok u vrijeme dohrane ili kao osnova za pripremu ukusnih kašica od žitarica te kao dodatak kuhanim jelima (špinat, pire krumpir, krem juhe). Ne smije se kuhati, već se dodaje na kraju u pripremljen obrok. 

Važna napomena: Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenčad. Prije nego odlučite koristiti mliječne pripravke, posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom.

Od 10 mjeseci nadalje, a u dobi djeteta od 18 mjeseci preporučamo prelazak na NAN 4 OPTIPRO.

Pakiranje: 600g

Bez glutena

Pročitaj više