70,97 kn

Kategorija: Dječja hrana

NAN 2 OPTIPRO  – prijelazna mliječna hrana za stariju dojenčad s dodatkom kulture Bifidobacterium lactis. Koristi se od 6 mjeseci nadalje i prilagođena je posebnim prehrambenim potrebama dojenčadi u ovoj dobi. Koristi se kao tekući dio prehrane u vrijeme i nakon perioda dohrane, u slučaju kad majka ne može dojiti. Ne smije se koristiti kao nadomjestak za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života, već treba biti dio raznolike prehrane. NAN 2 OPTIPRO je posebno pogodan za nastavak prehrane s NAN 1 PRO.   

NAN 2 OPTIPRO sadrži vitamine, minerale, željezo i cink te esencijalne masne kiseline. Dodane su i posebne dugolančane masne kiseline koje sadrži i majčino mlijeko - omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj djeteta. Također sadrži kulturu Bifidobacterium lactis koja je slična bifidobakteriji nađenoj u probavnom traktu dojene djece.

NAN 2 OPTIPRO osigurava Vašoj bebi sve nutrijente neophodne za optimalan fizički i mentalni razvoj. Može se koristiti kao samostalni mliječni obrok ili kao sastavni dio dnevnog menu-a u vrijeme dohrane ili kao osnova za pripremu ukusnih kašica od žitarica te kao dodatak kuhanim jelima (špinat, pire krumpir, krem juhe). Ne smije se kuhati, već se dodaje na kraju u pripremljen obrok. 

Važna napomena: Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Prije nego odlučite koristiti prijelaznu mliječnu hranu za dojenčad, posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom.

Od 6 mjeseci nadalje, a može se koristiti i nakon 1. godine

Pakiranje: 600g

Bez glutena

Pročitaj više